×
Mares SF

Mares SF

174,75 lei (inclusiv TVA)
Baliza Mares SF - APNEA permite transportarea unei sticle de apa sau a unui recipient impermeabil cat si a unor obiecte personale de mici dimensiuni.
545,00 lei (inclusiv TVA)
Baliza Mares SF - HYDRO FLAT este confectionata din PVC si ofera foarte multe facilitati.
94,75 lei (inclusiv TVA)
Baliza Mares SF - SPHERE este confectionat din PVC si este sub forma de sfera.
149,75 lei (inclusiv TVA)
Baliza Mares SF - TORPEDO SF permite umplerea cu apa a unui compartiment special pentru ai mari stabilitatea.
189,75 lei (inclusiv TVA)
Cutitul Mares SF - ARGO este unul compact cu lama din otel inoxidabil si ideal pentru spearfising.
374,75 lei (inclusiv TVA)
Cutitul Mares SF - IAGO este unul simplu ce are o lama cu striatii ce ii permite sa taie saule cu usurinta.
399,75 lei (inclusiv TVA)
Cutitul Mares SF - SNAKE este unul dintre cele mai folosite cutie de catre pescarii subacvatici.
495,00 lei (inclusiv TVA)
Harponul cu coarda Mares SF - SNIPER este ideal pentru cei ce sunt in cautarea unui harpon simplu, functional si rezistent in timp.
1.145,00 lei (inclusiv TVA)
Harpon cu coarda Mares SF - STRIKE este confectionat din cele mai bune materiale disponibile, acesta este unul eficient si foarte puternic.
1.195,00 lei (inclusiv TVA)
Harponul cu coarda Mares SF - VIPER PRO este confectionat din cele mai bune materiale disponibile, acesta este unul eficient si foarte puternic.
1.195,00 lei (inclusiv TVA)
Harponul cu coarda Mares SF - VIPER PRO DS este ideal pentru prinderea pestilor mari. Acest harpon este unul dintre cele mai bune modele disponibile pe piata si poate satisface chiar si cele mai exigente cerinte.
1.095,00 lei (inclusiv TVA)
Jacheta Mares SF - EXPLORER CAMO Black 30 este confectionata dintr-un neopren de 3mm ce ofera un confort termic sporit sub apa. Aceasta jacheta beneficiaza de un imprimeu de tip camuflaj pentru a disimula pozitia...
1.225,00 lei (inclusiv TVA)
Jacheta Mares SF - EXPLORER CAMO Black 50 este confectionata dintr-un neopren de 5mm ce ofera un confort termic sporit sub apa. Aceasta jacheta beneficiaza de un imprimeu de tip camuflaj pentru a disimula pozitia...
1.275,00 lei (inclusiv TVA)
Jacheta Mares SF - EXPLORER CAMO Black 70 este confectionata dintr-un neopren de 7mm ce ofera un confort termic sporit sub apa. Aceasta jacheta beneficiaza de un imprimeu de tip camuflaj pentru a disimula pozitia...
845,00 lei (inclusiv TVA)
Jacheta Mares SF - EXPLORER SPORT 30 este special conceputa pentru pescuit subacvatic. Aceasta jacheta beneficiaza de un design inovativ.
995,00 lei (inclusiv TVA)
Jacheta Mares SF - EXPLORER SPORT 50 este special fabricata pentru spearfishing si se utilizeaza impreuna cu pantalonii Mares SF - EXPLORER. Aceasta jacheta are design simplu sunt confectionati din neopren de 5mm de...
1.095,00 lei (inclusiv TVA)
Jacheta Mares SF - ILLUSION 30 beneficiaza de un imprimeu de tip camo ce ofera o iluzie optica ce ajuta la disimularea pescarului sub apa. Aceasta jacheta este special conceputa pentru spearfishing.
1.145,00 lei (inclusiv TVA)
Jacheta Mares SF - ILLUSION 50 beneficiaza de un imprimeu de tip camo ce ofera o iluzie optica ce ajuta la disimularea pescarului sub apa. Aceasta jacheta este special conceputa pentru spearfishing.
1.095,00 lei (inclusiv TVA)
Jacheta Mares SF - ILLUSION Brown 30 beneficiaza de un imprimeu de tip camo ce ofera o iluzie optica ce ajuta la disimularea pescarului sub apa. Aceasta jacheta este special conceputa pentru spearfishing.
1.195,00 lei (inclusiv TVA)
Jacheta Mares SF - ILLUSION Brown 50 beneficiaza de un imprimeu de tip camo ce ofera o iluzie optica ce ajuta la disimularea pescarului sub apa. Aceasta jacheta este special conceputa pentru spearfishing.
1.375,00 lei (inclusiv TVA)
Jacheta Mares SF - ILLUSION Brown 70 beneficiaza de un imprimeu de tip camo ce ofera o iluzie optica ce ajuta la disimularea pescarului sub apa. Aceasta jacheta este special conceputa pentru spearfishing.
1.425,00 lei (inclusiv TVA)
Jacheta Mares SF - MERGE 50 este confectionata din neopren de tip opencell de 5mm si este ideala pentru spearfishing.
995,00 lei (inclusiv TVA)
Jacheta Mares SF - POLYGON 30 are un design camo inovativ. Aceasta este confectionata din neopren de tip opencell de 3mm ce iti ofera un confort sport sub apa.
1.095,00 lei (inclusiv TVA)
Jacheta Mares SF - POLYGON 50 are un design camo inovativ. Aceasta este confectionata din neopren de tip opencell de 5mm ce iti ofera un confort sport sub apa.
1.295,00 lei (inclusiv TVA)
Jacheta Mares SF - POLYGON 865 are un design camo inovativ. Aceasta este confectionata din neopren de tip opencell ce iti ofera un confort sport sub apa.
595,00 lei (inclusiv TVA)
Labele cu calcai pentru spearfishing Mares SF - RAZOR PRO sunt cele mai performante labe din technopolymer pentru freediving si spearfishing existente pe piata.
174,75 lei (inclusiv TVA)
Lama pentru labele Mares SF - RAZOR este confectionata din cel mai performant technopolymer si este o piesa de schimb pentru labele Mares SF - RAZOR
199,75 lei (inclusiv TVA)
Lama Mares SF - X-WING este confectionata din elastomer de inalta calitate pentru a oferi o rezistenta flexibilitate sporita. Aceasta lama este o piesa de schimb pentru labele cu calcai spearfishing Mares SF - X-WING.
199,75 lei (inclusiv TVA)
Lama Mares SF - X-WING PRO este confectionata din elastomer de inalta calitate pentru a oferi o rezistenta flexibilitate sporita. Aceasta lama este o piesa de schimb pentru labele cu calcai spearfishing Mares SF -...
645,00 lei (inclusiv TVA)
Lanterna Mares SF - EOS BEAM este una usoara si compacta. Aceasta lanterna este ideal pentru spearfishing.
249,75 lei (inclusiv TVA)
Manusile Mares SF -CAMO BLACK 30 sunt confectionate din neopren de 3mm si au la exterior un imprimeu de tip camo pentru a disimula pozitia pescarului sub apa.
274,75 lei (inclusiv TVA)
Manusile Mares SF - FLEX GOLD 30 Ultrastretch sunt confectionate din neopren de tip open cell de 3 mm ce le face sa iti ofere un confort termic sporit sub apa.
299,75 lei (inclusiv TVA)
Manusile Mares SF - FLEX GOLD 50 Ultrastretch sunt confectionate din neopren de tip open cell de 5 mm ce le face sa iti ofere un confort termic sporit sub apa.
229,75 lei (inclusiv TVA)
Manusi Mares SF - ILLUSION 30 Ultrastretch sunt confectionate din neopren ultraflexibil de 3mm pentru a iti oferi o mobilitate mare sub apa.
249,75 lei (inclusiv TVA)
Manusile Mares SF - ILLUSION Brown 30 sunt confectionate din neopren de 3mm si au la exterior un imprimeu de tip camo pentru a disimula pozitia pescarului sub apa.
289,75 lei (inclusiv TVA)
Manusile Mares SF - SMOOTH SKIN 35 Ultrastretch sunt confectionate din neopren de tip open cell ce le face sa iti ofere un confort termic sporit sub apa.
349,75 lei (inclusiv TVA)
Masca pentru spearfishing Mares SF - STAR SF este confectionata din silicon de cea mai buna calitate, sunt usoare si confortabile si permit montarea de lentile cu dioptrii.
795,00 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii Mares SF - EXPLORER CAMO Black 30 sun confectionati dintr-un neopren de 3mm ce ofera un confort termic sporit sub apa. Acesti pantaloni beneficiaza de un imprimeu de tip camuflaj pentru a disimula pozitia...
875,00 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii Mares SF - EXPLORER CAMO Black 50 sun confectionati dintr-un neopren de 5mm ce ofera un confort termic sporit sub apa. Acesti pantaloni beneficiaza de un imprimeu de tip camuflaj pentru a disimula pozitia...
745,00 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii Mares SF - ILLUSION 30 beneficiaza de un imprimeu de tip camo ce ofera o iluzie optica ce ajuta la disimularea pescarului sub apa. Acesti pantaloni sunt special conceputi pentru spearfishing.
925,00 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii Mares SF - ILLUSION 50 beneficiaza de un imprimeu de tip camo ce ofera o iluzie optica ce ajuta la disimularea pescarului sub apa. Acesti pantaloni sunt special conceputi pentru spearfishing.
795,00 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii Mares SF - ILLUSION Brown 30 beneficiaza de un imprimeu de tip camo ce ofera o iluzie optica ce ajuta la disimularea pescarului sub apa. Acesti pantaloni sunt special conceputi pentru spearfishing.
895,00 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii Mares SF - ILLUSION Brown 50 beneficiaza de un imprimeu de tip camo ce ofera o iluzie optica ce ajuta la disimularea pescarului sub apa. Acesti pantaloni sunt special conceputi pentru spearfishing.
1.145,00 lei (inclusiv TVA)
Pantaloni Mares SF - MERGE 50 sunt confectionati din neopren de tip opencell de 5mm si sunt ideali pentru spearfishing.
645,00 lei (inclusiv TVA)
Pantaloni Mares SF - POLYGON 30 au un design camo inovativ si sunt confectionati din neopren de tip opencell de 3mm pentru a iti oferi un confort sporti sub apa. Acesti pantaloni sunt special confectionati pentru...
795,00 lei (inclusiv TVA)
Pantaloni Mares SF - POLYGON 50 au un design camo inovativ si sunt confectionati din neopren de tip opencell de 5mm pentru a iti oferi un confort sporti sub apa. Acesti pantaloni sunt special confectionati pentru...
995,00 lei (inclusiv TVA)
Pantaloni Mares SF - POLYGON 865 beneficiaza de un imprimeu de tip camo ce ofera o iluzie optica ce ajuta la disimularea pescarului sub apa. Acesti pantaloni sunt special conceputi pentru spearfishing.

Menu

Contul meu

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Please sign in first.

Autentificare