×
3.681,86 lei (inclusiv TVA)
Costumul semiuscat Mares - FLEXA GRAPHENE Man este unul de top si foloseste cele mai inovative tehnologii de pe piata. Acest costum semiuscat include la interior o captuseala din grafen ce ajuta cresterea temperaturii...
3.681,86 lei (inclusiv TVA)
Costumul semiuscat Mares - FLEXA GRAPHENE Lady este unul de top si foloseste cele mai inovative tehnologii de pe piata. Acest costum semiuscat include la interior o captuseala din grafen ce ajuta cresterea...
2.913,39 lei (inclusiv TVA)
Costum semiuscat Mares - FLEXA Z-THERM Lady este cel mai nou si cel mai inovativ costum semiuscat din portofoliul Mares. Acest costum foloseste cele mai noi tehnologii disponibile pentru ati oferi in confort termic...
2.529,07 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - SEAL SKIN Lady este unul revolutional ce foloseste ultrastretch neopren de 6mm ce iti ofera un confort termic sporit impreuna cu tehnologia speciala de sigilare a cusaturilor.
2.698,73 lei (inclusiv TVA)
Descoperă costumul umed FLEXA 8/6 Man, cu design modern, caracteristici tehnice de top si durabilitate indelungata. Confort si siguranta in apa pentru orice nivel de experienta.
2.698,73 lei (inclusiv TVA)
Descoperă costumul umed FLEXA 8/6 Lady, cu design modern, caracteristici tehnice de top si durabilitate indelungata. Confort si siguranta in apa pentru orice nivel de experienta.
2.452,94 lei (inclusiv TVA)
Ai parte de scufundari confortabile si sigure cu ajutorul costumul-ui umed pentru scufundari Mares - FLEXA 5/4 Man ce este conceput pentru a va oferi un confort termic sporit, astfel incat sa va puteti bucura de...
2.452,94 lei (inclusiv TVA)
Ai parte de scufundari confortabile si sigure cu ajutorul costumul-ui umed pentru scufundari Mares - FLEXA 5/4 Lady ce este conceput pentru a va oferi un confort termic sporit, astfel incat sa va puteti bucura de...
1.961,37 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - EVOLUTION 5 Man este unul dedicat apelor temperate si impreuna cu tehnologiile de care beneficiaza iti ofera un confort sporit in timpul scufundarilor.
1.961,37 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - EVOLUTION 5 Lady este unul dedicat apelor temperate si impreuna cu tehnologiile de care beneficiaza iti ofera un confort sporit in timpul scufundarilor.
2.108,85 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - PIONEER 7 Man beneficiaza de cele mai noi tehnologii diponibile pe piata. Costumul umed Mares PIONEER 7 este destinat apelor reci si iti garanteaza un confort maxim.
2.108,85 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - PIONEER 7 Lady beneficiaza de cele mai noi tehnologii diponibile pe piata. Costumul umed Mares PIONEER 7 este destinat apelor reci si iti garanteaza un confort maxim.
1.617,27 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - PIONEER 5 Man este unul dedicat apelor temperate si impreuna cu tehnologiile de care beneficiaza iti ofera un confort sporit in timpul scufundarilor.
1.617,27 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - PIONEER 5 Lady este unul dedicat apelor temperate si impreuna cu tehnologiile de care beneficiaza iti ofera un confort sporit in timpul scufundarilor.
1.961,37 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - DUAL 5 Man este o combinatie traditionala LONG JOHN si JACKET. Acest costum de neopren iti ofera un confort termic sporit in zona pieptului si a spatelui pentru un confort sporit sub apa.
1.961,37 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - DUAL 5 Lady este o combinatie traditionala LONG JOHN si JACKET. Acest costum de neopren iti ofera un confort termic sporit in zona pieptului si a spatelui pentru un confort sporit sub apa.
830,76 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - REEF 3 Man este printre cele mai cool costume pentru scufundari sporturi nautice diponibile pe piata. Acest costum de neopren este ideal pentru ape temperate.
830,76 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - REEF 3 Lady este printre cele mai cool costume pentru scufundari sporturi nautice diponibile pe piata. Acest costum de neopren este ideal pentru ape temperate.
1.224,01 lei (inclusiv TVA)
Costumul tip overvest Mares - FLEXA CORE Man este unul flexibil datorita neoprenului ultrastretch utilizat. Acest costum de neopren poate fi utilizat atat ca si costum de tip shorty cat si ca overvest.
1.224,01 lei (inclusiv TVA)
Costumul tip overvest Mares - FLEXA CORE Lady este unul flexibil datorita neoprenului ultrastretch utilizat. Acest costum de neopren poate fi utilizat atat ca si costum de tip shorty cat si ca overvest.
929,07 lei (inclusiv TVA)
Costumul scurt Mares - SECOND SKIN Man este ideal pentru scufundari in ape tropicale si snorkeling. Acest costum de neopren are un aspect contemporan este foarte rezistent la apa.
929,07 lei (inclusiv TVA)
Costumul scurt Mares - SECOND SKIN Lady este ideal pentru scufundari in ape tropicale si snorkeling. Acest costum de neopren are un aspect contemporan este foarte rezistent la apa.
732,45 lei (inclusiv TVA)
Costumul scurt Mares - REEF Man este unul ce tine pasul cu moda. Acest costum de neopren este unul usor si este ideal pentru scufudari in ape tropicale cat si pentru snorkeling.
732,45 lei (inclusiv TVA)
Costumul scurt Mares - REEF Lady este unul ce tine pasul cu moda. Acest costum de neopren este unul usor si este ideal pentru scufudari in ape tropicale cat si pentru snorkeling.
781,60 lei (inclusiv TVA)
Vesta cu cagula Mares - FLEXA Man este una inovativa ce foloseste cele mai noi standarde si tehnologii atat estetice cat si functionale pentru a iti oferi o scufundare relaxanta cat si un confort termic sporit....
781,60 lei (inclusiv TVA)
Vesta cu cagula Mares - FLEXA Lady este una inovativa ce foloseste cele mai noi standarde si tehnologii atat estetice cat si functionale pentru a iti oferi o scufundare relaxanta cat si un confort termic sporit....
535,82 lei (inclusiv TVA)
Vesta Mares - GOLD SKIN Man este construita dintr-un neopren de 2mm de tip open cell ce iti ofera un confort termic sporit sub apa cat si flexibilitate maxima.
535,82 lei (inclusiv TVA)
Vesta Mares - GOLD SKIN Lady este construita dintr-un neopren de 2mm de tip open cell ce iti ofera un confort termic sporit sub apa cat si flexibilitate maxima.
879,92 lei (inclusiv TVA)
Costumul scurt Mares - SCUBA RANGER Kids este unul format din doua piese: jacket si long john. Acest costum de neopren este dedicat pentru copii si se poate utiliza atat impreuna cat si separat.
732,45 lei (inclusiv TVA)
Costumul scurt Mares - SCUBA RANGER este unul format din doua piese: jacket si long john. Acest costum de neopren este dedicat pentru copii si se poate utiliza atat impreuna cat si separat.

Menu

Contul meu

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Please sign in first.

Autentificare