×
4.245,00 lei (inclusiv TVA)
Regulatorul Mares Epic ADJ 82x combina cele mai avansate tehnologiile de la predecesorii sai pentru a face unul dintre cele mai performante regulatoare din lume. Treapta I 82x are o turela pivotanta ce permite...
3.945,00 lei (inclusiv TVA)
Regulatorul Mares Abyss 22 Navy II este special conceput pentru a raspunde la cele mai grele provocari. Acesta este proiectat cu atentie pentru a garanta cele mai bune performante cat si o fiabilitate de top in cele...
3.495,00 lei (inclusiv TVA)
Regulatorul Mares ATLAS ADJ 62X este prevazut cu sistem etans si ofera o fiabilitate exceptionala la scufundarile dificile in medii contaminate sau ape foarte reci.
2.995,00 lei (inclusiv TVA)
Cu o dimensiune si greutate redusa Regulatorul Mares ATLAS 62X este conceput pentru a raspunde tuturor nevoilor scafandrilor recreationali dar si profesionisti.
2.145,00 lei (inclusiv TVA)
Cu o dimensiune si greutate redusa Regulatorul Mares ULTRA 62X este conceput pentru a raspunde tuturor nevoilor scafandrilor recreationali dar si profesionisti.
1.995,00 lei (inclusiv TVA)
Cel mai mis si compact regulator! Regulatorul Mares - SXS 62X se remarca prin forma excelenta ce ajuta scafandrul sa obtina acelasi volum de aer indiferent de pozitia sub apa fara grija infiltrarilor de apa.
3.607,67 lei (inclusiv TVA)
Regulatorul Mares ULTRA ADJ 82x combina cele mai avansate tehnologiile de la predecesorii sai pentru a face unul dintre cele mai performante regulatoare din lume. Treapta I 82x are o turela pivotanta ce permite...
1.645,00 lei (inclusiv TVA)
Regulatorul Mares Dual 15X este un regulator simplu realizat din materiale foarte usoare, ceea ce il transforma intr-un regulatorul perfect pentru calatorii. Cu ajutorul mecanismelor Dynamic Flow Control and Vortex...
2.095,00 lei (inclusiv TVA)
Octopus-ul Mares - ABYSS NAVY este o treapta II metalica ce ofera performante superioare in comparative cu treptele II din plastic, in special in ape reci, datorita conductivitatii termice ridicate care limiteaaza...
995,00 lei (inclusiv TVA)
Octopus-ul Mares - DUAL ADJ este confectionat dintr-un polimer ultra usor si este dotat cu un buton de purjare din silicon amplasat in partea frontala ce il face intuitiv in utilizare.
745,00 lei (inclusiv TVA)
Octopus-ul Mares - DUAL este confectionat dintr-un polimer ultra usor si este dotat cu un buton de purjare din silicon amplasat in partea frontala ce il face intuitiv in utilizare.
695,00 lei (inclusiv TVA)
Octopus-ul Mares - LOOP are un design vertical, acest lucru ii permite montarea atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta a scafandrului.
249,75 lei (inclusiv TVA)
Adaptor Mares - DIN-INT este ideal sa il ai cu tine in vacante. Acesta te ajuta sa iti convertesti regulatorul tau din DIN in INT fara a avea batai de cap.
1.995,00 lei (inclusiv TVA)
Treapta I Mares - 82X este varful de gama al producatorului Mares, aceasta combina cele mai avansate tehnologii pentru a oferi cele mai bune performante.
1.745,00 lei (inclusiv TVA)
Treapta I Mares - 62X este una din cele mai bune trepte I datorita tehnologiei folosite.

Menu

Contul meu

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Please sign in first.

Autentificare