×
×

Regulator Mares - LOOP 15X

Cod Producator:
416241 DINBK
Cod de bare:
0792460285041
Regulatorul Mares Loop 15X combina dizainul inovativ al treptei II Mares Loop cu forma dimensiunile compacte a treptei I Mares 15X pentru a oferi o prerformanta ridicata. Utilizand sitemul DFC, acest regulator raspunde cu usurinta cerintelor ridicate ale scafandrilor.
Read moreShow less
Limited time offer:
919,28 lei (inclusiv TVA) 1.495,00 lei
Conexiune
INDISPONIBIL
Add to compare0
Add to wishlist
Descriere

Regulator Mares - LOOP 15XEchipamente SCUBA Diving MARES

Performanta CERTIFICATA la 200m adancime
Testarea regulatoarelor este facuta si la 400m adancimeCaracteristici generale ale regulatoarelor MARES (dotarile difera in functie de model)

AST = Auto Sealing Technology (Sistem de Etansare Automata)
Sistemul AST este o tehnologie bazata pe dinamica activitatilor de scufundare si protejaza Treapta I de patrunderea apei in interior fara sa afecteze performanta regulatorului in timpul utilizarii. Aceasta solutie pneumatica asigura fiabilitatea intrgului set fara a face compromisuri. AST este o componenta a Treptei I ce este activata de presiunea aerului din butelie si nu necesita interventia scafandrului. Se deschide automat la deschiderea buteliei si se inchide automat cand nu mai este sub presiune.

TPB = Twin Balanced Piston (Sistem cu Piston Balansat)
Solutia suprema pentru frig si temteratura extrem de scazuta a apei. Treapta I este complet izolata, garantand cea mai mare fiabilitate la adancimi extreme. Fenomenal de reactiv la variatiile de presiune, indeplineste cerintele NORSOK U-101 la o adancime de 200 m.

TRI MATERIAL VALVE (Valva din Compozit)
Supapa construita din trei materiale ofera cel mai inalt nivel de fiabilitate si siguranta in orice conditii datorita tehnologiei de constructie prin turnare sub presiune, combinata cu un arc cu putere de 50N. Nu este afectata de uleiuri sau grasimi si are o inalta rezistenta la usura si coroziune.

NATURAL DFC - Dynamic Flow Control (Control Dinamic al Debitului de Aer)
Toate porturile de joasa presiune ale regulatoarelor Mares ofera un control dinamic al debitului de aer. Acesta, asa cum spune si numele, garanteaza un debit ridicat si consistent indiferent de conditii si adancime ce satisface orice nevoi, inclusiv ale scafandrilor tehnici sau lucratori. Utilizand efectul Venturi, acest sistem elimina scaderea presiunii intermediare din momentul inhalarii si reduce semnificativ efortul respirator.

VAD - Vortex Assisted Design (Asistare cu Vortex)
Bucla ocolitoare trimite fluxul de aer direct catre mustiuc generand un vortex ce aspira diafragma pentru a usura efortul de respiratie.

TPS sau ADJ VAD - Twin Power System (Asistare cu Vortex Ajustabila)
Sistem ce ofera posibilitatea scafandrului sa redirectioneze o cantitate mult mai mare prin bucla ocolitoare ce directioneaza fluxul de aer catre mustiuc.

PAD - Pneumatically Assisted Design (Balansare Pneumatica)
Balansarea pneumatia a Treptei II a fost imbunatatita prin acest sistem incat efortul de respirator este minimizat la maximum.

ADJ - Adjustable Breathing Comfort (Ajustarea Efortului Respirator)
Permite scafandrului sa regleze manual efortul respirator in functie de necesitate.


APE RECI si APE EXTREM DE RECI
TOATE regulatoarele Mares si Mares XR sunt certificate pentru utilizare in ape reci conform standardului EN250
Un mod de testare mai sever, pentru APE EXTREM DE RECI, este cerut pentru aprobarea US Navy si numai regulatoarele testate de NEDU (the Navy Experimental Diving Unit) primesc certificarea ANU (Approved for Navy Use). Regulatorul Mares NAVY II este prezent in aceasta lista iar US Navy sunt atat de multumiti de acest model de regulator si performantele sale incat alte marci nici nu sunt luate in considerare pentru testare.


ATENTIE!
Echipamentele pentru scafandri si scufundari fac parte din categoria PPE si sunt concepute pentru a va proteja.
Nerespectarea regulilor de utilizare poate crea situatii neplacute si in cazuri extreme chiar fatale!
Cititi cu mare atentie manualul de utilizare si intretinere!
In cazul in care nu aveti experienta cu genul acesta de echipament consultati un specialist!
Precomanda pentru aceasta categorie de produse este supusa unor conditii speciale.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
18-111-10-5501

Fisa tehnica

Sport
Scufundari
Tip
Treapta I + II

Referinte specifice

ean13
0792460285041
upc
416241 DINBK
Comentarii

Menu

Contul meu

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Please sign in first.

Autentificare