×
274,75 lei (inclusiv TVA)
Cagula Mares - EVOLUTION este una inovativa ce foloseste cele mai noi standarde si tehnologii atat estetice cat si functionale pentru a iti oferi o scufundare relaxanta cat si un confort termic sporit. Aceasta vesta...
349,75 lei (inclusiv TVA)
Cagula Mares - FLEXA este una inovativa ce foloseste cele mai noi standarde si tehnologii atat estetice cat si functionale pentru a iti oferi o scufundare relaxanta cat si un confort termic sporit. Aceasta vesta din...
249,75 lei (inclusiv TVA)
Cagula Mares - ULTRASKIN este ideala pentru snorkeling si pentru scufundarile in ape tropicale.
249,75 lei (inclusiv TVA)
Manusi Mares - ULTRASKIN sunt concepute pentru a iti oferi un strat suplimentar de protectie si pentru a iti mentine mainile calde. Aceste manusi sunt ideale pentru ape calde.
349,75 lei (inclusiv TVA)
Manusi Mares - FLEXA FIT HD sunt confectionate din neopren ultraflexibil de 6.5 mm si sunt ideale pentru scufundarile in ape reci.
324,75 lei (inclusiv TVA)
Manusi Mares - FLEXA FIT sunt confectionate din neopren ultraflexibil de 5 mm si sunt ideale pentru scufundarile in ape reci.
199,75 lei (inclusiv TVA)
Manusi Mares - FLEXA TOUCH sunt confectionate din neopren de 2mm ce iti ofera o flexibilitate crescuta.
249,75 lei (inclusiv TVA)
Manusi Mares - AMARA sunt confectionate din neopren de 2mm ce iti ofera o flexibilitate crescuta.
149,75 lei (inclusiv TVA)
Manusi Mares - FLEXA CLASSIC sunt confectionate din neopren de 2mm ce iti ofera o flexibilitate crescuta.
499,75 lei (inclusiv TVA)
Cizmulite Mares - FLEXA DS HD sunt confectionate dintr-un neopren 6 mm ce mai buna calitate pentru a iti oferi un confort sporit sub apa. Cizmulitele din neopren Mares - FLEXA DS HD au o talpa din cauciuc dur ce iti...
449,75 lei (inclusiv TVA)
Cizmulite Mares - FLEXA DS sunt confectionate dintr-un neopren de 5 mm ce mai buna calitate pentru a iti oferi un confort sporit sub apa. Cizmulitele din neopren Mares - FLEXA DS au o talpa din cauciuc dur ce iti...
274,75 lei (inclusiv TVA)
Cizmulite Mares - CLASSIC NG sunt confectionate dintr-un neopren de foarte buna calitate de 5 mm ce le ofera un echilibru perfect intre greutate, protectie termica si aderenta.
174,75 lei (inclusiv TVA)
Cizmulite Mares - EQUATOR sunt usoare si confortabile. Datorita greutati cat si a formatului acestea sunt ideale pentru calatorii.
149,75 lei (inclusiv TVA)
Cizmulite Mares - PURE sunt special concepute pentru a fi utilizate cu labele Mares Avanti Pure.
199,75 lei (inclusiv TVA)
Sosetele Mares - ULTRASKIN sunt special concepute pentru a iti oferi un confort termic sporit sub apa datorita materialelor de cea mai buna calitate utilizate.
124,75 lei (inclusiv TVA)
Sosetele din neopren Mares - CLASSIC sunt confectionate dintr-un neopren de 3 mm foarte rezistent, aceste sosete sunt ideale pentru a iti oferi un confort termic sporit cat si pentru a te proteja de baretele labelor.

Menu

Contul meu

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Please sign in first.

Autentificare