×
663,63 lei (inclusiv TVA)
Tricoul cu maneca lunga Mares - THERMO GUARD Man este ideal pentru toata gama de sporturi nautice. Acest tricou iti ofera un confort sporit sub apa cat si protectie solara UPF 50+.
663,63 lei (inclusiv TVA)
Tricoul cu maneca lunga Mares - THERMO GUARD Lady este ideal pentru toata gama de sporturi nautice. Acest tricou iti ofera un confort sporit sub apa cat si protectie solara UPF 50+.
634,13 lei (inclusiv TVA)
Tricoul cu maneca scurta Mares - THERMO GUARD Man este ideal pentru toata gama de sporturi nautice. Acest tricou iti ofera un confort sporit sub apa cat si protectie solara UPF 50+.
565,31 lei (inclusiv TVA)
Tricoul cu maneca scurta Mares - THERMO GUARD Lady este ideal pentru toata gama de sporturi nautice. Acest tricou iti ofera un confort sporit sub apa cat si protectie solara UPF 50+.
388,34 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii scurti Mares - THERMO GUARD Man sunt ideali pentru toata gama de sporturi nautice. Acesti pantalaoni iti ofera un confort sporit sub apa cat si protectie solara UPF 50+.
388,34 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii scurti Mares - THERMO GUARD Lady sunt ideali pentru toata gama de sporturi nautice. Acesti pantalaoni iti ofera un confort sporit sub apa cat si protectie solara UPF 50+.
339,19 lei (inclusiv TVA)
Tricoul cu maneca lunga Mares - UPF BLOCK 80 Lady este unul cu un factor de protecie ridicat, este fabricat dintr-un material usor ce iti ofera un confort sporit. Acest rash guard este ideal pentru snorkeling cat si...
255,62 lei (inclusiv TVA)
Tricoul cu maneca lunga Mares - UPF BLOCK 80 Kids este unul cu un factor de protecie ridicat, este fabricat dintr-un material usor ce iti ofera un confort sporit. Acest rash guard este ideal pentru snorkeling cat si...
319,53 lei (inclusiv TVA)
Noul model de tricou cu maneca lunga Mares - TRILASTIC Man pot fi folositi pentru toate sporturile nautice. Acesti pantaloni sunt confectionati dintr-un material superelastic dar si rezistent pentru a iti oferi un...
319,53 lei (inclusiv TVA)
Noul model de tricou cu maneca lunga Mares - TRILASTIC Lady pot fi folositi pentru toate sporturile nautice. Acesti pantaloni sunt confectionati dintr-un material superelastic dar si rezistent pentru a iti oferi un...
270,37 lei (inclusiv TVA)
Noul model de tricou cu maneca scurta Mares - TRILASTIC Man pot fi folositi pentru toate sporturile nautice. Acesti pantaloni sunt confectionati dintr-un material superelastic dar si rezistent pentru a iti oferi un...
270,37 lei (inclusiv TVA)
Noul model de tricou cu maneca scurta Mares - TRILASTIC Lady pot fi folositi pentru toate sporturile nautice. Acesti pantaloni sunt confectionati dintr-un material superelastic dar si rezistent pentru a iti oferi un...
206,47 lei (inclusiv TVA)
Noul model de pantaloni scurti Mares - TRILASTIC Man pot fi folositi pentru toate sporturile nautice. Acesti pantaloni sunt confectionati dintr-un material superelastic dar si rezistent pentru a iti oferi un confort...
206,47 lei (inclusiv TVA)
Noul model de pantaloni scurti Mares - TRILASTIC Lady pot fi folositi pentru toate sporturile nautice. Acesti pantaloni sunt confectionati dintr-un material superelastic dar si rezistent pentru a iti oferi un confort...
368,69 lei (inclusiv TVA)
Tricou cu maneca lunga Mares - LOOSE FIT Lady de tip Rash Guard este disponibil intr-o gama larga de culori. Acest tricou este ideal ca si lenjerie de corp sau purtat singur in ape calde.
304,78 lei (inclusiv TVA)
Tricou cu maneca scurta Mares - LOOSE FIT Lady de tip Rash Guard este disponibil intr-o gama larga de culori. Acest tricou este ideal ca si lenjerie de corp sau purtat singur in ape calde.
683,29 lei (inclusiv TVA)
Costumul Mares - TRILASTIC Man este un costum intreg special conceput pentru snorkeling, acesta iti ofera o protectie sporit impotriva razelor de soare.
683,29 lei (inclusiv TVA)
Costumul Mares - TRILASTIC Lady este adaptat special pentru ofrmele feminine si este un costum intreg special conceput pentru snorkeling, acesta iti ofera o protectie sporit impotriva razelor de soare.
1.273,17 lei (inclusiv TVA)
Costumul Mares - ULTRASKIN este ideal pentru snorkeling si pentru scufundarile in ape tropicale. Flexibilitatea acestui costum iti ofera o libertate de miscare sporita.
1.273,17 lei (inclusiv TVA)
Costumul Mares - ULTRASKIN este adaptat special pentru ofrmele feminine si este ideal pentru snorkeling si pentru scufundarile in ape tropicale. Flexibilitatea acestui costum iti ofera o libertate de miscare sporita.
811,09 lei (inclusiv TVA)
Tricoul cu maneca lunga Mares - ULTRASKIN Man sunt confectionati dintr-un material termoizolant. Acesta sunt special conceputi pentru a fi purtati pe sub costumul uscat sau umed pentru a iti oferi un confort termic...
811,09 lei (inclusiv TVA)
Tricoul cu maneca lunga Mares - ULTRASKIN Lady sunt confectionati dintr-un material termoizolant. Acesta sunt special conceputi pentru a fi purtati pe sub costumul uscat sau umed pentru a iti oferi un confort termic...
712,79 lei (inclusiv TVA)
Tricoul cu maneca scurta Mares - ULTRASKIN Man sunt confectionati dintr-un material termoizolant. Acesta sunt special conceputi pentru a fi purtati pe sub costumul uscat sau umed pentru a iti oferi un confort termic...
712,79 lei (inclusiv TVA)
Tricoul cu maneca scurta Mares - ULTRASKIN Lady sunt confectionati dintr-un material termoizolant. Acesta sunt special conceputi pentru a fi purtati pe sub costumul uscat sau umed pentru a iti oferi un confort termic...
624,30 lei (inclusiv TVA)
Vesta cu cagula Mares - ULTRASKIN Man este ideala pentru snorkeling si pentru scufundarile in ape tropicale. Flexibilitatea acestei veste iti ofera o libertate de miscare sporita.
624,30 lei (inclusiv TVA)
Vesta cu cagula Mares - ULTRASKIN Lady este ideala pentru snorkeling si pentru scufundarile in ape tropicale. Flexibilitatea acestei veste iti ofera o libertate de miscare sporita.
540,74 lei (inclusiv TVA)
Vesta Mares - ULTRASKIN Man este ideala pentru snorkeling si pentru scufundarile in ape tropicale. Flexibilitatea acestei veste iti ofera o libertate de miscare sporita.
540,74 lei (inclusiv TVA)
Vesta Mares - ULTRASKIN Lady este ideala pentru snorkeling si pentru scufundarile in ape tropicale. Flexibilitatea acestei veste iti ofera o libertate de miscare sporita.
732,45 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii Mares - ULTRASKIN Man sunt confectionati dintr-un material termoizolant. Acestia sunt special conceputi pentru a fi purtati pe sub costumul uscat sau umed pentru a iti oferi un confort termic sporit sub apa.
732,45 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii Mares - ULTRASKIN Lady sunt confectionati dintr-un material termoizolant. Acestia sunt special conceputi pentru a fi purtati pe sub costumul uscat sau umed pentru a iti oferi un confort termic sporit sub apa.
486,66 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii scurti Mares - ULTRASKIN Man sunt special conceputi pentru a fi utilizati impreuna cu costumele Mares Ultraskin. Acesti pantaloni iti ofera un confort termic sporit datorita materialelor folosite.
486,66 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii scurti Mares - ULTRASKIN Lady sunt special conceputi pentru a fi utilizati impreuna cu costumele Mares Ultraskin. Acesti pantaloni iti ofera un confort termic sporit datorita materialelor folosite.

Menu

Contul meu

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Please sign in first.

Autentificare