×
499,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - CHROMA UP Black, are un design inovativ, iti ofera un confort deosebit sub apa si datorita modului de constructie iti ofera un camp vizual exceptioanl. Masca Mares - CHROMA UP este ideala pentru...
499,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - CHROMA UP, are un design inovativ, iti ofera un confort deosebit sub apa si datorita modului de constructie iti ofera un camp vizual exceptioanl. Masca Mares - CHROMA UP este ideala pentru toate...
545,00 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - X-VISION CHROME, este o masca confortabila si rezistenta in timp datorita placajului cu crom. Aceasta masca permite schimbarea lentilelor fara a utiliza scule speciale.
499,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - X-VISION ULTRA Gold are o estetica incredibila pentru o masca de scuba diving. Masca Mares X-VISION ULTRA este una performant din silicon silicon bicolor cu un camp vizual excelent. Aceasta masca...
499,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - X-VISION ULTRA Silver, are o estetica incredibila pentru o masca de scuba diving. Masca Mares X-VISION ULTRA este una performant din silicon silicon bicolor cu un camp vizual excelent. Aceasta...
474,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - X-VISION ULTRA Black are o estetica incredibila pentru o masca de scuba diving. Masca Mares X-VISION ULTRA este una performant din silicon silicon bicolor cu un camp vizual excelent. Aceasta masca...
474,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - X-VISION ULTRA, are o estetica incredibila pentru o masca de scuba diving. Masca Mares X-VISION ULTRA este una performant din silicon silicon bicolor cu un camp vizual excelent. Aceasta masca...
449,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - X-WIRE, este una foarte confortabila datorita siliconului moale si este potrivita pentru foarte multe categorii de fizionomie ale fetei.
449,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - PURE WIRE Black, este una dintre mastile in pas cu moda datorita faptului ca iti permite schimbarea ramei. Aceasta masca iti ofera un confort deosibit si un camp vizual sporit.
449,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - PURE WIRE, este una dintre mastile in pas cu moda datorita faptului ca iti permite schimbarea ramei. Aceasta masca iti ofera un confort deosibit si un camp vizual sporit.
374,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - i3 Black iti ofera un camp vizual imens, cu o lentila centrala si doua panouri din sticla laterale pentru o vedere periferica.
374,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - i3 iti ofera un camp vizual imens, cu o lentila centrala si doua panouri din sticla laterale pentru o vedere periferica.
349,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - X-VISION Black este disponibila in 6 variante de culoare. Aceasta masca imbina un design inovativ cu cele mai noi tehnologii disponibile pentru a iti oferi un confort sporit sub apa si un camp...
349,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - X-VISION este disponibila in 6 variante de culoare. Aceasta masca imbina un design inovativ cu cele mai noi tehnologii disponibile pentru a iti oferi un confort sporit sub apa si un camp vizual cat...
274,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - JUNO Blue este o masca pentru scufundari de tip framless ce iti ofera un camp vizual excelent.
274,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - JUNO este o masca pentru scufundari de tip framless ce iti ofera un camp vizual excelent.
199,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - TROPICAL Black este una confectionata dintr-un silicon moale si confortabil si vine intr-o varietate mare de culori. Aceasta masca este ideala pentru snorkeling.
199,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - TROPICAL Blue este una confectionata dintr-un silicon moale si confortabil si vine intr-o varietate mare de culori. Aceasta masca este ideala pentru snorkeling.
199,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - TROPICAL Clear este una confectionata dintr-un silicon moale si confortabil si vine intr-o varietate mare de culori. Aceasta masca este ideala pentru snorkeling.
199,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - TROPICAL Pink este una confectionata dintr-un silicon moale si confortabil si vine intr-o varietate mare de culori. Aceasta masca este ideala pentru snorkeling.
199,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - TROPICAL Red este una confectionata dintr-un silicon moale si confortabil si vine intr-o varietate mare de culori. Aceasta masca este ideala pentru snorkeling.
199,75 lei (inclusiv TVA)
Masca SCUBA Mares - TROPICAL White este una confectionata dintr-un silicon moale si confortabil si vine intr-o varietate mare de culori. Aceasta masca este ideala pentru snorkeling.

Menu

Contul meu

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Please sign in first.

Autentificare