×
1.899,11 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE BACKPACK PRO este una compacta si usoara, special conceputa pentru a transporta echipamentul de scufndare in calatoriile cu avionul.
1.833,45 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE BACKPACK este iadeala pentru calatoriile cu avionul. Aceasta geanta beneficiaza de roti pentru transport cat si de buzunare laterale pentru labele.
1.737,76 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE BACKPACK ROLLER este un rucsac pliabil cu roti, ideal pentru calatorii. Aceasta geanta se poate plia si ocupa un spatiu foarte mic.
1.044,89 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE CAPTAIN este o geanta compacta special conceputa pentru scafandri ce calatoresc mult cu avionul si poate fi folosita ca bagaj de mana in avion.
1.110,56 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE JOURNEY este un rucsac compact ideal pentru calatorii ce beneficiaza de captuseala la interior, compartiment pentru laptop si alte buzunare pentru a depozita diverse obiecte.
847,66 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE X-STRAP este o geanta de mana ce poate fi purtata ca si rucsac si este ideala pentru calatorii scurte sau pentru o zi de scufundare.
650,56 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE CLASSIC este o geanta de mana ce permite transportarea echipamentului de scufundari si ofera si buzunare cu fermoar pentru depozitarea obiectelor personale.
449,75 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE MESH ELITE este un rucsac robust cu flotabilitate pozitiva din plasa ce permite depozitarea obiectelor ude.
322,00 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE CARPET este o geanta de mana din plasa speciala pentru depozitarea echipamentelor de scuba diving sau freediving.
349,75 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE CARPET este o geanta de mana pliabila ideala pentru depozitarea si transportul echipamentului pentru scufundari.
224,75 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE BEACH este ideala pentru a transporta echipamentul de snorkeling.
745,00 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE DRY MBP15 este o un rucsac de tip ?all-in-one? ce protejeaza obiectele din interior de umiditate sau apa.
595,00 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE ATTACK este ideala pentru a iti transporta echipamentul de scufundari si al mentine uscat pe barca.
324,75 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE DRY BP75 Light este un rucsac impermeabil special conceput pentru sporturi nautice si activitati in aer liber.
139,75 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE DRY T25 Light este un ogeanta impermeabil special conceput pentru sporturi nautice si activitati in aer liber.
109,75 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE DRY T25 Light este un ogeanta impermeabil special conceput pentru sporturi nautice si activitati in aer liber.
94,75 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE DRY T25 Light este un ogeanta impermeabil special conceput pentru sporturi nautice si activitati in aer liber.
149,75 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE REG este o geanta de mana special conceputa pentru transportarea regulatorului si protejarea acestuia.
184,75 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE DIVER este o geanta de mana ideala pentru a transporta diverse accesorii.
159,75 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - SNORKELING MESH este o geanta din plasa speciala pentru transportul echipamentului pentru snorkeling.
74,75 lei (inclusiv TVA)
Cutiea etansa Mares - EGG de mici dimensiuni este ideala pentru a iti tine in siguranta obiectele personale in timpul scufundarii.
94,75 lei (inclusiv TVA)
Cutiea de protectie Mares - OVAL este ideala pentru stocarea si protejarea mastii si alnternei pentru scuba diving.
79,75 lei (inclusiv TVA)
Cutie de protectie Mares - ROUND este ideala pentru stocarea si protejarea computerului pentru scuba diving.

Menu

Contul meu

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Please sign in first.

Autentificare