×
1.420,65 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE BACKPACK PRO este una compacta si usoara, special conceputa pentru a transporta echipamentul de scufndare in calatoriile cu avionul.
1.371,49 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE BACKPACK este iadeala pentru calatoriile cu avionul. Aceasta geanta beneficiaza de roti pentru transport cat si de buzunare laterale pentru labele.
1.076,55 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE BACKPACK ROLLER este un rucsac pliabil cu roti, ideal pentru calatorii. Aceasta geanta se poate plia si ocupa un spatiu foarte mic.
830,76 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE BUDDY beneficiaza de un spatiu generos si este special conceputa pentru a transporta echipamentul de scufundari cu avionul.
781,60 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE CAPTAIN este o geanta compacta special conceputa pentru scafandri ce calatoresc mult cu avionul si poate fi folosita ca bagaj de mana in avion.
830,76 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE JOURNEY este un rucsac compact ideal pentru calatorii ce beneficiaza de captuseala la interior, compartiment pentru laptop si alte buzunare pentru a depozita diverse obiecte.
634,13 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE X-STRAP este o geanta de mana ce poate fi purtata ca si rucsac si este ideala pentru calatorii scurte sau pentru o zi de scufundare.
486,66 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE CLASSIC este o geanta de mana ce permite transportarea echipamentului de scufundari si ofera si buzunare cu fermoar pentru depozitarea obiectelor personale.
437,50 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE MESH ELITE este un rucsac robust cu flotabilitate pozitiva din plasa ce permite depozitarea obiectelor ude.
240,88 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE POOL este o geanta ideala pentru antrenamentele sau activitatile de la piscina. Aceasta geanta se poate purta ca si rucsac si beneficiaza de buzunare pentru obiectele personale.
221,21 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE BEACH este ideala pentru a transporta echipamentul de snorkeling.
732,45 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE DRY MBP15 este o un rucsac de tip ?all-in-one? ce protejeaza obiectele din interior de umiditate sau apa.
604,64 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE ATTACK este ideala pentru a iti transporta echipamentul de scufundari si al mentine uscat pe barca.
319,53 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE DRY BP75 Light este un rucsac impermeabil special conceput pentru sporturi nautice si activitati in aer liber.
137,65 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE DRY T25 Light este un ogeanta impermeabil special conceput pentru sporturi nautice si activitati in aer liber.
108,15 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE DRY T25 Light este un ogeanta impermeabil special conceput pentru sporturi nautice si activitati in aer liber.
83,57 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE DRY T25 Light este un ogeanta impermeabil special conceput pentru sporturi nautice si activitati in aer liber.
339,19 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE CARPET este o geanta de mana pliabila ideala pentru depozitarea si transportul echipamentului pentru scufundari.
240,88 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE CARPET este o geanta de mana din plasa speciala pentru depozitarea echipamentelor de scuba diving sau freediving.
142,56 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE REG este o geanta de mana special conceputa pentru transportarea regulatorului si protejarea acestuia.
181,89 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE DIVER este o geanta de mana ideala pentru a transporta diverse accesorii.
157,31 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - SNORKELING MESH este o geanta din plasa speciala pentru transportul echipamentului pentru snorkeling.
73,74 lei (inclusiv TVA)
Cutiea etansa Mares - EGG de mici dimensiuni este ideala pentru a iti tine in siguranta obiectele personale in timpul scufundarii.
93,40 lei (inclusiv TVA)
Cutiea de protectie Mares - OVAL este ideala pentru stocarea si protejarea mastii si alnternei pentru scuba diving.
76,20 lei (inclusiv TVA)
Cutie de protectie Mares - ROUND este ideala pentru stocarea si protejarea computerului pentru scuba diving.

Menu

Contul meu

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Please sign in first.

Autentificare