×
399,75 lei (inclusiv TVA)
Setul pentru snorkeling Mares AQ - TANA Black este o combinatie perfecta si exclusivista pentru cei care vor sa practice spearfishing, freediving si snorkeling.
349,75 lei (inclusiv TVA)
Setul pentru snorkeling Mares AQ - WAHOO NEON este compus din versiunea pentru snorkeling a mastii Mares X-Vision si snorkelul semi-uscat Mares AQ - Bay si este completat de o geanta de transport etansa cu camera...
249,75 lei (inclusiv TVA)
Setul pentru snorkeling Mares AQ - TRYGON Black este compus din masca pentru snorkeling Mares AQ - TRYGON Black si snorkelul semi-uscat Mares AQ - Breezer.
249,75 lei (inclusiv TVA)
Setul pentru snorkeling Mares AQ - PIRATE NEON include masca pentru snorkeling Mares AQ - PIRATE NEON si un snorkel semiuscat. Acest set este dedicat copiilor si este completat de o geanta de transport etansa cu...
114,75 lei (inclusiv TVA)
Setul pentru snorkeling Mares AQ - TURTLE include masca pentru snorkeling Mares AQ - TURTLE si un snorkel clasic. Acest set este dedicat copiilor.
149,75 lei (inclusiv TVA)
Setul pentru snorkeling Mares AQ - DILLY include masca pentru snorkeling Mares AQ - DILLY si un snorkel simplu. Acest set este dedicat copiilor.
99,75 lei (inclusiv TVA)
Setul pentru snorkeling Mares AQ - JELLY include masca pentru snorkeling Mares AQ - JELLY si un snorkel simplu si este dedicat pentru copii.
399,75 lei (inclusiv TVA)
Setul complet pentru snorkeling Mares AQ - X-ONE Pirate este destinat celor avansati, acest set pentru snorkeling include labele Mares AQ - X-ONE, masca pentru snorkeling Mares AQ - Pirate, un snorkel semi-uscat...

Menu

Contul meu

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Please sign in first.

Autentificare