×
499,75 lei (inclusiv TVA)
Baliza SMB Mares XR - REGULAR este ideala pentru a te face vizibil de la distanta, aceasta se poate umfla atat la suprafata cat si sub apa.
725,00 lei (inclusiv TVA)
Balon de ridicare Mares XR - LIFT BAG este ideala pentru diverse activitati sub apa cum ar fi ridicarea de obiecte sau pentru a iti asigura o flotabilitate pozitiva la suprafata.
545,00 lei (inclusiv TVA)
Mosorul cu saula Mares XR - FINGER 15 este din otel inoxidabil si are marginile acoperite cu cauciuc pentru a iti oferi aderenta. Saula are o lungime de 15 metri si poate fi utilizata pentru diverse activitati.
595,00 lei (inclusiv TVA)
Mosorul cu saula Mares XR - FINGER 30 este din otel inoxidabil si are marginile acoperite cu cauciuc pentru a iti oferi aderenta. Saula are o lungime de 30 metri si poate fi utilizata pentru diverse activitati.
645,00 lei (inclusiv TVA)
Mosorul cu saula Mares XR - FINGER 45 este din otel inoxidabil si are marginile acoperite cu cauciuc pentru a iti oferi aderenta. Saula are o lungime de 45 metri si poate fi utilizata pentru diverse activitati.
695,00 lei (inclusiv TVA)
Mosorul cu saula Mares XR - FINGER 60 este din otel inoxidabil si are marginile acoperite cu cauciuc pentru a iti oferi aderenta. Saula are o lungime de 60 metri si poate fi utilizata pentru diverse activitati.
1.245,00 lei (inclusiv TVA)
Mares XR - SAFETY 60 este un mosor cu sala de cea mai buna calitate special optimizat pentru scufundarile pretentioase la epave sau inpesteri. Dimensiunea saulei este de 60 metri.
1.345,00 lei (inclusiv TVA)
Mares XR - SAFETY 120 este un mosor cu sala de cea mai buna calitate special optimizat pentru scufundarile pretentioase la epave sau inpesteri. Dimensiunea saulei este de 120 metri.
69,75 lei (inclusiv TVA)
Carabiniera Mares XR - DEAD BOLT SS este confectionat din otel inoxidabil si este special conceputa pentru a proteja piesele mici de echipament.
109,75 lei (inclusiv TVA)
Carabiniera Mares XR - DEAD BOLT Ceramic este confectionat din otel inoxidabil si este special conceputa pentru a proteja piesele mici de echipament.
89,75 lei (inclusiv TVA)
Carabiniera Mares XR - DOUBLE ENDER SS este confectionata din otel inoxidabil si este perfecta in timpul scufundarilor tehnice pentru a agata echipamentul.
109,75 lei (inclusiv TVA)
Carabiniera Mares XR - DOUBLE ENDER Ceramic este confectionata din otel inoxidabil si este perfecta in timpul scufundarilor tehnice pentru a agata echipamentul.

Menu

Contul meu

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Please sign in first.

Autentificare