×
Mares DC

Mares DC

253,00 lei (inclusiv TVA)
Cagula Mares DC - ROVER este confectionata din neopren ultraelastic de 5mm si este dedicata pentru centrele de scufundari.
862,50 lei (inclusiv TVA)
Costum scurt din neopren Mares DC - ROVER este ideal pentru scufundarile in ape tropicale cat si pentru sesiunile loungi de snorkeling.
1.483,50 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares DC - ROVER 3 este fabricat dintr-un neopren ultraflexibil ce iti ofera un confort sporit sub apa cat si o usurinta crescuta cand vine vorba de echipare si dezechipare.
1.483,50 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed din neopren Mares DC - ROVER 5 este proiectat pentru centrele de scufundari. Acest costum este usor de imbracat, iti ofera o libertate de miscare crescuta si este usor de intretinut.
1.598,50 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed din neopren Mares DC - ROVER 5 HD Lady este adaptat special pentru ofrmele feminine si este conceput pentru scolile de scuba diving. Acest costum este confectionat din neopren de cea mai buna calitate....
1.598,50 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed din neopren Mares DC - ROVER 5 HD Man este conceput pentru scolile de scuba diving. Acest costum este confectionat din neopren de cea mai buna calitate. Principalele avantaje ale acestui costum sunt:...
1.943,50 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed din neopren Mares DC - ROVER 7 HD Lady este conceput pentru scolile de scuba diving. Acest costum este confectionat din neopren de cea mai buna calitate. Principalele avantaje ale acestui costum sunt:...
1.943,50 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed din neopren Mares DC - ROVER 7 HD Man este conceput pentru scolile de scuba diving. Acest costum este confectionat din neopren de cea mai buna calitate. Principalele avantaje ale acestui costum sunt:...
449,75 lei (inclusiv TVA)
Labele SCUBA Mares - AVANTI X3 iti ofera o performanta sporita sub apa si sunt ideale pentru centrele de scufundari (Scuba Diving). Aceste labe sunt rezistente in timp datorita materialelor de cea mai buna calitate...
632,50 lei (inclusiv TVA)
Octopusul Mares - ROVER este unul compact si fiabil ideal pentru centrele de scuba diving
598,00 lei (inclusiv TVA)
Octopusul Mares - ROVER este unul compact si fiabil ideal pentru centrele de scuba diving. Acesta este un pachet compus din 6 bucati.
1.207,50 lei (inclusiv TVA)
Pachet snorkeling Mares DC - DC ROVER este compus din 6 masti Mares DC - ROVER, 6 snorkele Mares DC - ROVER S. Acest pachet este dedicat centrelor de scuba divong si snorkeling.
1.207,50 lei (inclusiv TVA)
Pachet snorkeling Mares DC - DC ROVER Black este compus din 6 masti Mares DC - ROVER Black, 6 snorkele Mares DC - ROVER S. Acest pachet este dedicat centrelor de scuba divong si snorkeling.
1.897,50 lei (inclusiv TVA)
Regulatorul Mares - ROVER 15X este unul compact ideal pentru scolile de scuba diving, acesta este usor de curatat si usor de intretinut
1.322,50 lei (inclusiv TVA)
Regulatorul Mares - ROVER 2S este o alegere exelenta pentru centrele de scuba diving unde utilizarea lor este intensa cat si pentru toti scadandri ce doresc un regulator fiabil.
1.253,50 lei (inclusiv TVA)
Regulatorul Mares - ROVER 2S este o alegere exelenta pentru centrele de scuba diving unde utilizarea lor este intensa cat si pentru toti scadandri ce doresc un regulator fiabil.
1.245,00 lei (inclusiv TVA)
Treapta I Mares - 15X este una compacta si ideala pentru centrele de scufundari
775,00 lei (inclusiv TVA)
Treapta I Mares - R2S este una compacta si ideala pentru centrele de scufundari
287,50 lei (inclusiv TVA)
Tricou cu maneca lunga Mares DC - TRILASTIC DC Lady de tip rash guard este special conceput pentru centrele descufundari si ofera un confort termic sporit scafandrilor sau celor ce practica snorkeling.
287,50 lei (inclusiv TVA)
Tricou cu maneca lunga Mares DC - TRILASTIC DC Man de tip rash guard este special conceput pentru centrele descufundari si ofera un confort termic sporit scafandrilor sau celor ce practica snorkeling.
218,50 lei (inclusiv TVA)
Tricou cu maneca scurta Mares DC - TRILASTIC DC Lady de tip rash guard este special conceput pentru centrele descufundari si ofera un confort termic sporit scafandrilor sau celor ce practica snorkeling.
218,50 lei (inclusiv TVA)
Tricou cu maneca scurta Mares DC - TRILASTIC DC Man de tip rash guard este special conceput pentru centrele descufundari si ofera un confort termic sporit scafandrilor sau celor ce practica snorkeling.
2.127,50 lei (inclusiv TVA)
Vesta BCD Mares - ROVER este o vesta simpla si foarte rezistenta datorita materialului din care este facuta. Aceasta vesta BCD este ideala pentru centrele de scufundari.
2.288,50 lei (inclusiv TVA)
Vesta BCD Mares - ROVER PRO este o vesta simpla si foarte rezistenta datorita materialului din care este facuta. Aceasta vesta BCD este ideala pentru centrele de scufundari.

Menu

Contul meu

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Please sign in first.

Autentificare