×
Mares Diving

Mares Diving

249,75 lei (inclusiv TVA)
Adaptor Mares - DIN-INT este ideal sa il ai cu tine in vacante. Acesta te ajuta sa iti convertesti regulatorul tau din DIN in INT fara a avea batai de cap.
149,75 lei (inclusiv TVA)
Baliza Mares - Buoy STANDARD este un semnalizator profesional cu insciptia 'Diver Below'.
139,75 lei (inclusiv TVA)
Baliza Mares - Buoy TORPEDO este un semnalizator profesional tip geamandura cu insciptia 'Diver Below'.
499,75 lei (inclusiv TVA)
Baliza SMB Mares - DIVER ALERT este un semnalizator vizual de culoare portocalie si cu banda reflectorizanta cu sistem de etansare automata si sistem special ce permite umflarea.
139,75 lei (inclusiv TVA)
Baretele pentru labele Mares - ABS PLUS pot fi utilizate pentru toata gama de labe Mares fara calcai.
64,75 lei (inclusiv TVA)
Bareta labe Mares - STRAP este una universala pentru toate labele Mares fara calcai.
449,75 lei (inclusiv TVA)
Busola Mares - MISSION 1C este proiectata pentru citire atat laterala cat si din partea superioara, are o protectie din policarbonat rezistenta la zgarieturi si o curea moale din tehnopolimer de inalta rezistenta!
4.243,50 lei (inclusiv TVA)
Setul de Butelii Mares - DOUBLE 15 L este fabricata din otel tratat termic si anti-coroziv.
3.438,50 lei (inclusiv TVA)
Buteliea Mares - SINGLE 10 L este fabricata din otel tratat termic si anti-coroziv.
3.668,50 lei (inclusiv TVA)
Buteliea Mares - SINGLE 12 L este fabricata din otel tratat termic si anti-coroziv.
299,75 lei (inclusiv TVA)
Buzunarul Mares - FLEXA SMART POCKET este unul optional si poate fi atasat tuturor costumelor umede din neopren din gama Flexa. Acest costum este fabricat din Supratex anti-abraziv. Buzunarul vine dotat cu fermoar...
374,75 lei (inclusiv TVA)
Buzunar pentru lesturi Mares - SLS iti ofera un feedback audio cat si vizual atunci cand sunt introduse in BCD cat si o singuranta sporita.
274,75 lei (inclusiv TVA)
Cagula Mares - EVOLUTION este una inovativa ce foloseste cele mai noi standarde si tehnologii atat estetice cat si functionale pentru a iti oferi o scufundare relaxanta cat si un confort termic sporit. Aceasta vesta...
349,75 lei (inclusiv TVA)
Cagula Mares - FLEXA este una inovativa ce foloseste cele mai noi standarde si tehnologii atat estetice cat si functionale pentru a iti oferi o scufundare relaxanta cat si un confort termic sporit. Aceasta vesta din...
249,75 lei (inclusiv TVA)
Cagula Mares - ULTRASKIN este ideala pentru snorkeling si pentru scufundarile in ape tropicale.
274,75 lei (inclusiv TVA)
Cizmulite Mares - CLASSIC NG sunt confectionate dintr-un neopren de foarte buna calitate de 5 mm ce le ofera un echilibru perfect intre greutate, protectie termica si aderenta.
174,75 lei (inclusiv TVA)
Cizmulite Mares - EQUATOR sunt usoare si confortabile. Datorita greutati cat si a formatului acestea sunt ideale pentru calatorii.
449,75 lei (inclusiv TVA)
Cizmulite Mares - FLEXA DS sunt confectionate dintr-un neopren de 5 mm ce mai buna calitate pentru a iti oferi un confort sporit sub apa. Cizmulitele din neopren Mares - FLEXA DS au o talpa din cauciuc dur ce iti...
499,75 lei (inclusiv TVA)
Cizmulite Mares - FLEXA DS HD sunt confectionate dintr-un neopren 6 mm ce mai buna calitate pentru a iti oferi un confort sporit sub apa. Cizmulitele din neopren Mares - FLEXA DS HD au o talpa din cauciuc dur ce iti...
149,75 lei (inclusiv TVA)
Cizmulite Mares - PURE sunt special concepute pentru a fi utilizate cu labele Mares Avanti Pure.
4.495,00 lei (inclusiv TVA)
Computer-ul Mares - GENIUS, Black-Silver este unul ce permite atat scufundari cu Nitrox cat si cu Trimix, acesta permite logarea de pana la 1000 ore de scufundare, are un ecran color de mare rezolutie iar bateria lui...
1.695,00 lei (inclusiv TVA)
Computerul SCUBA Mares - QUAD este unul simplu si intuitiv, acesta beneficiaza de un planificator de scufundare cu un interval de suprafata reglabil de utilizator si o durata de viata lunga a bateriei, care poate fi...
1.995,00 lei (inclusiv TVA)
Computerul SCUBA Mares - QUAD AIR, Black are un afisaj clar si intuitiv, acesta suporta scufundarile multi-gaz, beneficiaza de un planificator de scufundare cu un interval de suprafata reglabil de utilizator si o...
-43%
Limited time offer
3.990,00 lei (inclusiv TVA)2.790,00 lei
Computerul SCUBA Mares - QUAD AIR, Black are un afisaj clar si intuitiv, acesta suporta scufundarile multi-gaz, beneficiaza de un planificator de scufundare cu un interval de suprafata reglabil de utilizator si o...
3.995,00 lei (inclusiv TVA)
Computerul pentru scufundari Mares Sirius combina tehnologia si eleganta. Ideal pentru scufundatori recreationali sau tehnice, cu algoritm ZH-L16C, afi?aj MIP, busola, planificator de decompresie, conexiune Bluetooth...
374,75 lei (inclusiv TVA)
Conector PC Mares - BLUELINK PRO are forma de clips si permite descarcarea informatiilor necesare despre scufundari din computer cat si update-urle de firmware pentru: Mares QUAD, QUAD AIR, PUCK PRO +, SMART, SMART AIR
349,75 lei (inclusiv TVA)
Conector PC Mares - DIVE LINK 2 are forma de clips si permite descarcarea informatiilor necesare despre scufundari din computer cat si update-urle de firmware pentru: Mares QUAD, QUAD AIR, PUCK PRO +, SMART, SMART AIR
374,75 lei (inclusiv TVA)
Conector PC Mares - DRAK USB este unul compact si permite descarcarea informatiilor necesare despre scufundari din consolele Mares PUCK
3.011,62 lei (inclusiv TVA)
Consola cu 3 instrumente Mares - MISSION PUCK este formata din computerul Mares PUCK, un manometru compact usor de citit si este completata de busola compacta.
695,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul Mares - TRILASTIC Lady este adaptat special pentru ofrmele feminine si este un costum intreg special conceput pentru snorkeling, acesta iti ofera o protectie sporit impotriva razelor de soare.
1.295,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul Mares - ULTRASKIN este adaptat special pentru ofrmele feminine si este ideal pentru snorkeling si pentru scufundarile in ape tropicale. Flexibilitatea acestui costum iti ofera o libertate de miscare sporita.
1.295,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul Mares - ULTRASKIN este ideal pentru snorkeling si pentru scufundarile in ape tropicale. Flexibilitatea acestui costum iti ofera o libertate de miscare sporita.
745,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul scurt Mares - REEF Lady este unul ce tine pasul cu moda. Acest costum de neopren este unul usor si este ideal pentru scufudari in ape tropicale cat si pentru snorkeling.
745,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul scurt Mares - REEF Man este unul ce tine pasul cu moda. Acest costum de neopren este unul usor si este ideal pentru scufudari in ape tropicale cat si pentru snorkeling.
945,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul scurt Mares - SECOND SKIN Lady este ideal pentru scufundari in ape tropicale si snorkeling. Acest costum de neopren are un aspect contemporan este foarte rezistent la apa.
945,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul scurt Mares - SECOND SKIN Man este ideal pentru scufundari in ape tropicale si snorkeling. Acest costum de neopren are un aspect contemporan este foarte rezistent la apa.
3.745,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul semiuscat Mares - FLEXA GRAPHENE Lady este unul de top si foloseste cele mai inovative tehnologii de pe piata. Acest costum semiuscat include la interior o captuseala din grafen ce ajuta cresterea...
3.745,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul semiuscat Mares - FLEXA GRAPHENE Man este unul de top si foloseste cele mai inovative tehnologii de pe piata. Acest costum semiuscat include la interior o captuseala din grafen ce ajuta cresterea temperaturii...
1.995,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - DUAL 5 Lady este o combinatie traditionala LONG JOHN si JACKET. Acest costum de neopren iti ofera un confort termic sporit in zona pieptului si a spatelui pentru un confort sporit sub apa.
1.995,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - DUAL 5 Man este o combinatie traditionala LONG JOHN si JACKET. Acest costum de neopren iti ofera un confort termic sporit in zona pieptului si a spatelui pentru un confort sporit sub apa.
1.745,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - EVOLUTION 5 Lady este unul dedicat apelor temperate si impreuna cu tehnologiile de care beneficiaza iti ofera un confort sporit in timpul scufundarilor.
1.745,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - EVOLUTION 5 Man este unul dedicat apelor temperate si impreuna cu tehnologiile de care beneficiaza iti ofera un confort sporit in timpul scufundarilor.
2.101,97 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - PIONEER 5 Lady este unul dedicat apelor temperate si impreuna cu tehnologiile de care beneficiaza iti ofera un confort sporit in timpul scufundarilor.
2.101,97 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - PIONEER 5 Man este unul dedicat apelor temperate si impreuna cu tehnologiile de care beneficiaza iti ofera un confort sporit in timpul scufundarilor.
2.740,80 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - PIONEER 7 Lady beneficiaza de cele mai noi tehnologii diponibile pe piata. Costumul umed Mares PIONEER 7 este destinat apelor reci si iti garanteaza un confort maxim.
2.740,80 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - PIONEER 7 Man beneficiaza de cele mai noi tehnologii diponibile pe piata. Costumul umed Mares PIONEER 7 este destinat apelor reci si iti garanteaza un confort maxim.
845,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - REEF 3 Lady este printre cele mai cool costume pentru scufundari sporturi nautice diponibile pe piata. Acest costum de neopren este ideal pentru ape temperate.
845,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul umed Mares - REEF 3 Man este printre cele mai cool costume pentru scufundari sporturi nautice diponibile pe piata. Acest costum de neopren este ideal pentru ape temperate.
94,75 lei (inclusiv TVA)
Cutiea de protectie Mares - OVAL este ideala pentru stocarea si protejarea mastii si alnternei pentru scuba diving.
79,75 lei (inclusiv TVA)
Cutie de protectie Mares - ROUND este ideala pentru stocarea si protejarea computerului pentru scuba diving.
74,75 lei (inclusiv TVA)
Cutiea etansa Mares - EGG de mici dimensiuni este ideala pentru a iti tine in siguranta obiectele personale in timpul scufundarii.
374,75 lei (inclusiv TVA)
Cutitul scafandru Mares - FORCE NANO PLUS este unul de dimensiuni compacte si ideal pentru a rezolva diverse probleme sub apa. (fiecare pe raspunderea lui)
424,75 lei (inclusiv TVA)
Cutitul scafandru Mares - FORCE PLUS este de dimensiuni standard cu lama din otel si varf ascutit ce poate produce pagube materiale buddy-ului.
595,00 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE ATTACK este ideala pentru a iti transporta echipamentul de scufundari si al mentine uscat pe barca.
1.833,45 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE BACKPACK este iadeala pentru calatoriile cu avionul. Aceasta geanta beneficiaza de roti pentru transport cat si de buzunare laterale pentru labele.
1.899,11 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE BACKPACK PRO este una compacta si usoara, special conceputa pentru a transporta echipamentul de scufndare in calatoriile cu avionul.
1.737,76 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares - CRUISE BACKPACK ROLLER este un rucsac pliabil cu roti, ideal pentru calatorii. Aceasta geanta se poate plia si ocupa un spatiu foarte mic.

Menu

Contul meu

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Please sign in first.

Autentificare