×
Mares XR

Mares XR

399,75 lei (inclusiv TVA)
Agenda Mares XR - WETNOTES este ideala pentru a lua notite si pentru a discuta cu partenerul de scufundare.
499,75 lei (inclusiv TVA)
Baliza SMB Mares XR - REGULAR este ideala pentru a te face vizibil de la distanta, aceasta se poate umfla atat la suprafata cat si sub apa.
725,00 lei (inclusiv TVA)
Balon de ridicare Mares XR - LIFT BAG este ideala pentru diverse activitati sub apa cum ar fi ridicarea de obiecte sau pentru a iti asigura o flotabilitate pozitiva la suprafata.
449,75 lei (inclusiv TVA)
Bareta pentru labe Mares XR - SS POWER TEK este una confortabila si usor de utilizat. Aceasta bareta este dedicata labelor Mares XR.
575,00 lei (inclusiv TVA)
Bateriea Mares XR - ACTIVE HEATING este dedicata vestei sau pantalonilor cu sistem de incalzire din gama Mares XR - Active.
374,75 lei (inclusiv TVA)
Bluza subvesmant Mares XR - BASE LAYER este special conceputa ca si subvesmant pentru costumele uscate. Aceasta bluza este confectionata dintr-un material antimicrobian si permite eliminarea transpiratiei pentru a...
224,75 lei (inclusiv TVA)
Buzunarul pentru accesorii Mares XR - CARGO este ideal pentru transportarea diverselor obiecte in timpul scufundarilor tehnice.
99,75 lei (inclusiv TVA)
Buzunar accesorii Mares XR - MASK este ideal pentru a transporta o masca de rezerva in timpul scufundarilor tehnice.
109,75 lei (inclusiv TVA)
Carabiniera Mares XR - DEAD BOLT Ceramic este confectionat din otel inoxidabil si este special conceputa pentru a proteja piesele mici de echipament.
69,75 lei (inclusiv TVA)
Carabiniera Mares XR - DEAD BOLT SS este confectionat din otel inoxidabil si este special conceputa pentru a proteja piesele mici de echipament.
109,75 lei (inclusiv TVA)
Carabiniera Mares XR - DOUBLE ENDER Ceramic este confectionata din otel inoxidabil si este perfecta in timpul scufundarilor tehnice pentru a agata echipamentul.
89,75 lei (inclusiv TVA)
Carabiniera Mares XR - DOUBLE ENDER SS este confectionata din otel inoxidabil si este perfecta in timpul scufundarilor tehnice pentru a agata echipamentul.
645,00 lei (inclusiv TVA)
Consola cu 1 instrument Mares XR - SPG52 56 cm este un manometru de mare precizie ce poate fi folosit pentru masurarea aerului cat si a oxygenului pur din butelie.
6.495,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul uscat din neopren Mares XR - XR3 Latex vine dotat cu garnituri pentru gat si incheieturi din latex si beneficiaza de protectie din grafit pentru genuchi, umeri si posterior. Datorita materialului din care...
6.495,00 lei (inclusiv TVA)
Costumul uscat din neopren Mares XR - XR3 Neo Socks vine dotat cu garnituri pentru gat si incheieturi din latex si beneficiaza de protectie din grafit pentru genuchi, umeri si posterior. Datorita materialului din care...
224,75 lei (inclusiv TVA)
Cutitul pentru saula Mares XR - CERAMIC este unul robust si poate fi utilizat fara probleme cu o mana atunci cand este nevoie.
374,75 lei (inclusiv TVA)
Cutitul pentru saula Mares XR - TITANIUM este unul robust ce poate taia salue mai groase datorita laturei extensibile si poate fi utilizat cu o singura mana tunci cand este nevoie.
625,00 lei (inclusiv TVA)
Geanta Mares XR - EXPEDITION 95 este un rucsac rezistent la apa si perfect pentru a iti transporta echipamentul de sccuba diving.
299,75 lei (inclusiv TVA)
Gulerul Mares XR - GREY este o piesa de schimb pentru costumul uscat.
1.945,00 lei (inclusiv TVA)
Harnasamentul cu spatar Mares XR - HEAVY DUTY este format din curele robuste si durabile inclusiv pentru zona subcutala si vine dotat cu inele si spatar din otel inoxidabil.
1.945,00 lei (inclusiv TVA)
Harnasamentul cu spatar Mares XR - HEAVY LIGHT este format din curele robuste si durabile inclusiv pentru zona subcutala si vine dotat cu inele si spatar din aluminiu.
449,75 lei (inclusiv TVA)
Harnasamentul Mares XR - HEAVY DUTY este format din curele robuste si durabile inclusiv pentru zona subcutala si vine dotat cu inele din otel inoxidabil.
424,75 lei (inclusiv TVA)
Harnasamentul Mares XR - HEAVY LIGHT este format din curele robuste si durabile inclusiv pentru zona subcutala si vine dotat cu inele din aluminiu.
895,00 lei (inclusiv TVA)
Labele SCUBA Mares XR - POWER TEK sunt ideale pentru scufundarile TEK sau Sidemount datorita performantelor ridicate atunci cand sunt folosite in frog kicking. Aceste labe sunt facute din cauciuc natural masiv aproape...
249,75 lei (inclusiv TVA)
Manusile Mares XR - TEK AMARA sunt confectionate din neopren si au trei degete descoperite pentru o mai mare dexteritate sub apa.
199,75 lei (inclusiv TVA)
Manusile de subvesmant Mares XR - DRY BASE pentru costumele uscate iti ofera un plus de confort termic la maini fara ingreuna dexteritatea scafandrului.
545,00 lei (inclusiv TVA)
Mosorul cu saula Mares XR - FINGER 15 este din otel inoxidabil si are marginile acoperite cu cauciuc pentru a iti oferi aderenta. Saula are o lungime de 15 metri si poate fi utilizata pentru diverse activitati.
595,00 lei (inclusiv TVA)
Mosorul cu saula Mares XR - FINGER 30 este din otel inoxidabil si are marginile acoperite cu cauciuc pentru a iti oferi aderenta. Saula are o lungime de 30 metri si poate fi utilizata pentru diverse activitati.
645,00 lei (inclusiv TVA)
Mosorul cu saula Mares XR - FINGER 45 este din otel inoxidabil si are marginile acoperite cu cauciuc pentru a iti oferi aderenta. Saula are o lungime de 45 metri si poate fi utilizata pentru diverse activitati.
695,00 lei (inclusiv TVA)
Mosorul cu saula Mares XR - FINGER 60 este din otel inoxidabil si are marginile acoperite cu cauciuc pentru a iti oferi aderenta. Saula are o lungime de 60 metri si poate fi utilizata pentru diverse activitati.
1.345,00 lei (inclusiv TVA)
Mares XR - SAFETY 120 este un mosor cu sala de cea mai buna calitate special optimizat pentru scufundarile pretentioase la epave sau inpesteri. Dimensiunea saulei este de 120 metri.
1.245,00 lei (inclusiv TVA)
Mares XR - SAFETY 60 este un mosor cu sala de cea mai buna calitate special optimizat pentru scufundarile pretentioase la epave sau inpesteri. Dimensiunea saulei este de 60 metri.
1.345,00 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii cu sistem de incalzire Mares XR - ACTIVE sunt special conceputi pentru a fi utilizati impreuna cu un costum uscat. Acesti pantaloni iti ofera un confort termic sporit in timpul scufundarilor in ape reci...
374,75 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii Mares XR - BASE LAYER sunt conceputi ca si subvesmant pentru costumele uscate. Acesti pantaloni sunt confectionati dintr-un material antimicrobian si permite eliminarea transpiratiei pentru a oferi un...
1.345,00 lei (inclusiv TVA)
Pantalonii scurti Mares XR - TEK sunt confectionati dintr-un material ultrausor si rezistent in timp. Acestia sunt special conceputi pentru cei ce folosesc costume umede din neopren si au nevoie in timpul scufundarii...
3.335,00 lei (inclusiv TVA)
Rebreather-ul Mares HORIZON SCR este rezultatul experientei combinate dintre Mares si rEvo. Acest rebreather este ideal pentru toti scafandrii ce doresc sa aibe o experienta noua sub apa. Este usor de utilizat si...
29.325,00 lei (inclusiv TVA)
Rebreather-ul Mares HORIZON SCR este rezultatul experientei combinate dintre Mares si rEvo. Acest rebreather este ideal pentru toti scafandrii ce doresc sa aibe o experienta noua sub apa. Este usor de utilizat si...
645,00 lei (inclusiv TVA)
Sistem confort Mares XR - P-VALVE este ideal pentru cei stau foarte mult timp sub apa iar natura isi cere tributul.
1.445,00 lei (inclusiv TVA)
Subvesmantul Mares XR - COMFORT MID este unul usor ce nu contribuie la flotabilitatea pozitiva. Acest subvesmant se poate utiliza impreuna cu costumele uscate din neopren Mares.
1.995,00 lei (inclusiv TVA)
Treapta I Mares - 28XR este ideala pentru scufundarile tek, turela acesteia iti permite dirijarea furtunelor cu usurinta
795,00 lei (inclusiv TVA)
Treapta I Mares - R2XR este una compacta usor de intretinut si ideala pentru calatorii
1.345,50 lei (inclusiv TVA)
Treapta II Mares - HR are un design compact si este ideala pentru scufundarile de tip sidemount
745,00 lei (inclusiv TVA)
Treapta II Mares - VRXR este una compacta ideala pentru decompresie cat si pentru sidemount
1.395,00 lei (inclusiv TVA)
Vesta cu sistem de incalzire Mares XR - ACTIVE este special conceputa pentru a fi utilizati impreuna cu un costum uscat. Aceasta vesta iti ofera un confort termic sporit in timpul scufundarilor in ape reci datorita...

Menu

Contul meu

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Please sign in first.

Autentificare